ΜΠΑΣΚΕΤ

Η θυγατρική ομάδα των Μπακς επέλεξε τον Γαρμπή στο Draft της G-League

Η θυγατρική ομάδα των Μπακς επέλεξε τον Γαρμπή στο Draft της G-League
EUROKINISSI

Οι Wisconsin Herd, η θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, επέλεξαν τον Κανέλλο Γαρμπή στην 5η θέση του 3ου γύρου του Draft της G-League.

Ο Κανέλλος Γαρμπής βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, καθώς οι Wisconsin Herd τον επέλεξαν στην 5η θέση του 3ου γύρου του Draft της G-League.

Ο Κανέλλος Γαρμπής - ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Φιλαθλητκό, αλλά δεν συνυπήρξε στην ανδρική ομάδα μαζί με τον καλό του φίλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο - την σεζόν 2017/18 έπαιξε στον Αρκαδικό και είχε μέσο 7,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα.

Επίσης ο 26χρονος γκαρντ πριν επιλεχθεί από την θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, είχε αγωνιστεί επίσης στην Ελευθερούπολη, στην Δόξα Λευκάδας και στον Πανιώνιο.

Τέλος, ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή του 36χρονου Χακίμ Ουόρικ από τους Delaware στο Νο. 9 του 1ου γύρου. Ο Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ, ο οποίος την σεζόν 2015/16 έκανε ένα πέρασμα από τον Ολυμπιακό , την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2017/18 έπαιξε στον Λίβανο (Al Mouttahed) και στο Ισραήλ (Ιρόνι Ναχαρίγια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ