NBA

Η τελική πρόταση των Λέικερς για τον Άντονι Ντέιβις

Η τελική πρόταση των Λέικερς για τον Άντονι Ντέιβις

Αποφασισμένοι να αποκτήσουν άμεσα τον Άντονι Ντέιβις, οι Λέικερς δίνουν στους Πέλικανς όσα εκείνοι τους ζητούν. Δείτε την τελική πρόταση της ομάδας του Μάτζικ Τζόνσον, μαζί με ένα ακόμη trade που "ψήνεται".

Μέρες παράνοιας ζει το ΝΒΑ, με τον Άντονι Ντέιβις να είναι το κεντρικό πρόσωπο όχι των ημερών, αλλά της σεζόν ολόκληρης μετά την απαίτησή του να αποχωρήσει με ανταλλαγή από τους Πέλικανς. Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο 25χρονος ψηλός θέλει να μετακομίσει σε μία εκ των Λέικερς, Κλίπερς, Μπακς, Νικς, οι παράγοντες των πρώτων κατέθεσαν την τελική τους πρόταση στην οποία περιλαμβάνονται όλοι και όλα όσα ζήτησαν εκείνοι της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, με αποτέλεσμα το deal να μοιάζει πλέον θέμα ωρών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπραντ Τέρνερ των Λος Άντζελες Τάιμς, ο Μάτζικ Τζόνσον μίλησε σήμερα με τον Τζένεραλ Μάνατζερ των Πέλικανς, Ντελ Ντεμπς, εξέτασε στη συνέχεια τα δεδομένα και προχώρησε στην πρόταση που περιλαμβάνει τα εξής:

- Τον Λόνζο Μπολ

- Τον Μπράντον Ίνγκραμ

- Τον Ραζόν Ρόντο

- Τον Λανς Στέφενσον

- Τον Κάιλ Κούζμα

- Τον Μάικλ Μπίσλι

- Δύο draft picks πρώτων γύρων

Οι Λέικερς δίνουν νεαρούς παίκτες, ρολίστες με συμβόλαια που εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν (έξι στο σύνολο, έναν περισσότερο από όσους είχαν δώσει οι Σέλτικς στους Τίμπεργουλβς για τον Κέβιν Γκαρνέτ το καλοκαίρι του 2007), draft picks και εκτός όλων, είναι έτοιμοι να πάρουν πίσω και "βαριά" συμβόλαια όπως αυτό του Σόλομον Χιλ που έχει λαμβάνειν 13.2 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2019/20. Με απλά λόγια, οι Λέικερς αδειάζουν το ρόστερ τους για να κάνουν δικό τους τον Άντονι Ντέιβις που είναι διατεθειμένος να υπογράψει είτε πρόωρη επέκταση μαζί τους, είτε νέο πολυετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020 που θα κάνει opt-out.

Μια δεύτερη φήμη, τέλος, αναφέρει πως οι Λέικερς είναι έτοιμοι να στείλουν τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουλ στους Μπουλς, για να πάρουν από την ομάδα του Σικάγο τον Τζαμπάρι Πάρκερ που έχει μεν συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2019/20, όχι όμως εγγυημένο με αποτέλεσμα οι Λέικερς να έχουν το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού για να κάνουν ακόμη περισσότερο χώρο στο salary cap τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ