NBA

Η συμβουλή του Λέοναρντ στον Ντουράντ

Η συμβουλή του Λέοναρντ στον Ντουράντ
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Καγουάι Λέοναρντ κλήθηκε να σχολιάσει τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ και ποια συμβουλή θα του έδινε, με την απάντησή του να έχει ενδιαφέρον.

Η επιβεβαίωση του σοβαρού τραυματισμού του Κέβιν Ντουράντ ( ρήξη αχίλλειου τένοντα ) βάρυνε το κλίμα στο ΝΒΑ. Ο σταρ των Γουόριορς έχει μπροστά του έναν μεγάλο δρόμο αποθεραπείας - με την ιστορία να δείχνει ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον 7.5 μήνες από το παρκέ - με τον Καγουάι Λέοναρντ ωστόσο να έχει μία συμβουλή να του δώσει: Να επιστρέψει όταν θα αισθανθεί απολύτως υγιής.

Ο σταρ των Ράπτορς κλήθηκε να σχολιάσει τον τραυματισμό του Ντουράντ καθώς και τι θα του έλεγε δεδομένου ότι ο ίδιος είχε χρειαστεί την περασμένη σεζόν (2017/18) να πάρει μέρος μόλις σε 9 αγώνες λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής. Η απάντησή του, είχε σίγουρα ενδιαφέρον.

"Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλώς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να προσπαθείς κάθε μέρα να βελτιώνεσαι, ξέροντας ότι κάποια μέρα θα ξαναπαίξεις" δήλωσε αρχικά ο Λέοναρντ, για να προσθέσει: " Θες να επιστρέψεις και να είσαι ο παίκτης που ήσουν. Πρέπει να σιγουρευτείς πως όταν επιστρέψεις θα νιώθεις υγιής, θα νιώσεις άνετα και θα πιστέψεις ότι μπορείς να πατήσεις παρκέ. Να ξέρεις ότι αυτή η μέρα θα έρθει. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βελτιώνεσαι κάθε μέρα. Αυτή είναι η αποστολή σου: Να επιστρέψεις και να κάνεις αυτό που αγαπάς".

Κλείνοντας, ο Λέοναρντ τόνισε: " Είναι αποκαρδιωτικό αυτό. Δουλεύεις τόσο σκληρά για να φτάσεις μέχρι εδώ. Όλοι είδαν ότι προσπάθησε να παίξει και να ζορίσει τον εαυτό του και νιώθω άσχημα για αυτόν. Έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα, να είναι υγιής και να είναι εντάξει ψυχολογικά κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του".

AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ