NBA

Η συγκίνηση του ΛεΜπρόν όταν είδε τους γιους του να προπονούνται στις 5 το πρωί

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) celebrates a basket against the Phoenix Suns during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε την συγκίνησή του επειδή είδε τους δύο γιους του, Μπρόνι και Μπράις, να προπονούνται στις 5 το πρωί, λέγοντας πως έβαλε τα κλάματα βλέποντάς τους.

Πριν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γίνει ένα φαινόμενο του Παγκόσμιου μπάσκετ ήταν απλώς ένα φτωχό παιδί που ήθελε να παίζει μπάσκετ όλη την ώρα. Ακόμα και στις 5 το πρωί. Το να παρακολουθεί τους δύο γιους του, που τα έχουν όλα, να κάνουν το ίδιο, σίγουρα τον έκανε να αισθάνεται περήφανος.

Ο σταρ των Λέικερς, ο οποίος έχει ήδη μαζέψει τους συμπαίκτες του από τις... παραλίες για προπονήσεις, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από instastories με VIDEO, όπου έδειχνε τους δυο γιους του, Μπρόνι και Μπράις, να κάνουν σουτ σε μία μπασκέτα στις 5 το πρωί, γράφοντας πως " είναι στο DNA τους".

Αργότερα μάλιστα ανέβασε ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο twitter, όπου έλεγε πως " το να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν μπάσκετ στις 5 το πρωί με έκανε να βάλω τα κλάματα. Είναι μία περήφανη στιγμή για έναν πατέρα, την οποία δεν θα καταλάβαινε κάποιος εκτός αν είχε βρεθεί στην θέση μου, εκτός αν σε όλη την ζωή σου δεν είχε πατέρα ή εκτός αν έχεις παιδιά στα οποία προσπαθείς να τους μάθεις ότι πρέπει να δουλεύουν σκληρά αν και δεν θα περάσουν ποτέ αυτά που πέρασες".

Αντί επιλόγου, μία λεπτομέρεια σε αυτή την ιστορία: Ο λόγος που ο ΛεΜπρόν ήταν ξύπνιος στις 5 το πρωί ήταν επειδή πήγαινε στις εγκαταστάσεις των Λέικερς για να προπονηθεί και απλώς έτυχε να δει τα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του. Επειδή, τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

AP Photo/Matt York

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ