NBA

Η στιγμή που τέσσερις Ράπτορς μάρκαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) reacts after making a basket and drawing a foul as Boston Celtics' Marcus Morris (13) turns away during the second half of Game 4 of a second-round NBA basketball playoff series in Boston, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) reacts after making a basket and drawing a foul as Boston Celtics' Marcus Morris (13) turns away during the second half of Game 4 of a second-round NBA basketball playoff series in Boston, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Οι μέτριοι Μπακς έκαναν το 1-0 απέναντι στους Ράπτορς, με τους Καναδούς να στέλνουν ακόμη και... quadruple team στον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μια φάση που θυμίζει μπάσκετ άλλης εποχής (PHOTO).

Η αλήθεια είναι πως για δεύτερη συνεχόμενη σειρά οι Μπακς δεν μπήκαν καλά στο Game 1. Από τους Σέλτικς είχαν ηττηθεί στο Μιλγουόκι, αυτή τη φορά όμως η μέτρια συνολικά εμφάνισή τους δεν τους πλήγωσε. Η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ λύγισε τους Ράπτορς ( 108-100 ) με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο και με τους Καναδούς να χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία για το μπρέικ και το προβάδισμα στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους από 6/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 9/12 βολές, είχε επίσης 14 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ, είχε και έξι ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Θα μπορούσε να έχει γράψει τουλάχιστον τις διπλάσιες αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί από την περιφέρεια και δεν έκλειναν την αναμέτρηση με 11/44 τρίποντα (25%), σίγουρα όμως ο τρόπος με τον οποίο τον μάρκαραν οι Ράπτορς δεν τον προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Ακόμη και quadruple-team (!) με τους Γκασόλ, Σιάκαμ, Λάουρι, Γκριν έστειλαν οι Καναδοί στον Greek Freak που πλέον "διαβάζει" με σπουδαίο τρόπο το παιχνίδι και με τόσους σουτέρ γύρω του ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή θα βρει έναν ελεύθερο παίκτη. Αν εκείνοι βάλουν τα σουτ, τότε οι Μπακς θα είναι ανίκητοι, όπως ανίκητοι θα είναι και όταν οι αντίπαλοι παίξουν τον Γιάννη άμυνα ένας εναντίον ενός.

Η στιγμή που τέσσερις Ράπτορς μάρκαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ