NBA

Η πρώτη φωτογραφία του Αντετοκούνμπο μετά από το back-to-back MVP

Η πρώτη φωτογραφία του Αντετοκούνμπο μετά από το back-to-back MVP

Με τους... Fake New York Times ανά χείρας, στον δρόμο για την Ελλάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχνάει ήδη το back-to-back βραβείο MVP και έχει στόχο το πρωτάθλημα. Δείτε την πρώτη εικόνα που δημοσίευσε στο Twitter (PHOTO).

Οι... Fake New York Times του Σαββάτου (19/9) θα έχουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλό τους. Ο Greek Freak κατέκτησε την Παρασκευή (18/9) το back-to-back βραβείο MVP, το οποίο είχε κριθεί από τις 28 Ιουλίου όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των media και στον δρόμο για την Ελλάδα απόλαυσε ένα ψεύτικο πρωτοσέλιδο της ιστορικής εφημερίδας, που άγνωστο είναι ποιος δημιούργησε. Σίγουρα πάντως ο ίδιος ο 25χρονος σούπερ σταρ απόλαυσε αυτή τη δημιουργία και γι' αυτό τη μοιράστηκε μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται ήδη στην χώρα για να απολαύσει μερικές εβδομάδες διακοπών, πλέον όμως δεν τον ενδιαφέρουν τα βραβεία και οι ατομικές διακρίσεις. Τον ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα, τα οποία ελπίζει ότι θα διεκδικεί για τα επόμενα 15 χρόνια με τη φανέλα της ομάδας που επένδυσε στο ταλέντο και τον χαρακτήρα του το καλοκαίρι του 2013.

Η πρώτη φωτογραφία του Αντετοκούνμπο μετά από το back-to-back MVP
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ