ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρόταση των Τίμπεργουλβς που απέρριψαν οι Μιλγουόκι Μπακς

Η πρόταση των Τίμπεργουλβς που απέρριψαν οι Μιλγουόκι Μπακς

Τίμπεργουλβς και Μπακς μίλησαν για τον Τζίμι Μπάτλερ, όμως η ομάδα του Μιλγουόκι απέρριψε την πρόταση εκείνης της Μινεσότα. Διαβάστε ποιον παίκτη ζήτησαν οι "Λύκοι".

Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι εκνευρισμένος από τους χειρισμούς των Τίμπεργουλβς και το γεγονός ότι δεν προχωρούν την ανταλλαγή που τους έχει ζητήσει, φαίνεται όμως πως δεν είναι και τόσο εύκολο το έργο του Τομ Θίμποντο και των παραγόντων της ομάδας. Μπορεί να έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 20 "μνηστήρες", ουδείς όμως έχει προσφέρει ένα καλό πακέτο για χάρη του 29χρονου περιφερειακού που γυμνάζεται μόνος του, μακριά από τους συμπαίκτες του και τη Μινεσότα.

Σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, την οποία χρησιμοποίησε και ο δημοσιογράφος Κρις Σέρινταν, οι Τίμπεργουλβς μίλησαν μεταξύ άλλων και με τους Μπακς, ζήτησαν τον Κρις Μίντλετον ως αντάλλαγμα, αλλά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της ομάδας του Μιλγουόκι που στηρίζει τον βασικό της περιφερειακό και τον θεωρεί ιδανικό συμπλήρωμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εκτός αυτού, θεωρούν πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να υπογράψει επέκταση ο Μίντλετον, από το να μείνει για περισσότερο από ένα χρόνο στο Μιλγουόκι ο Μπάτλερ.

Και κάπως έτσι, ο "Τζίμι Μπάκετς" παραμένει στον αέρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ