NBA

Η προκλητική αδιαφορία του ΛεΜπρόν στην άμυνα και το σπρώξιμο του Κούζμα

Los Angeles Lakers' LeBron James (23) during the second half of an NBA basketball against the Phoenix Suns game Sunday, Dec. 2, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι χειρότερες άμυνες που έχει παίξει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα τελευταία χρόνια και το σπρώξιμο του Κάιλ Κούζμα που τον έριξε στον Γκαλινάρι (VIDEOS)!

Αποτελεί κοινό μυστικό στο ΝΒΑ ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να παίζει άμυνα στην κανονική περίοδο. Τα χρόνια έχουν περάσει και ως ένα βαθμό είναι απόλυτα φυσιολογικό ο "Βασιλιάς" να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τα playoffs. Αυτό που συμβαίνει πάντως φέτος είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τόσο μεγάλη συχνότητα αυτή την 15ετία που ο Τζέιμς βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Οι προκλητικά παθητικές άμυνες του Τζέιμς έχουν γίνει viral. Έχουν γίνει επίσης ο λόγος να δημιουργηθούν videos που τον δείχνουν να μην κάνει καν προσπάθεια να επιστρέψει στην άμυνα στο transition ή -ακόμα χειρότερα- να κυκλοφορεί στο γήπεδο δίχως να μαρκάρει κανέναν.

Videos σαν αυτό εδώ:

Το αποκορύφωμα όμως έγινε στον χθεσινό αγώνα με τους Κλίπερς , όταν ο Κάιλ Κούζμα έφτασε στο σημείο να σπρώξει με δύναμη τον Τζέιμς για να πάει στον παίκτη που έπρεπε να καλύπτει στο αμυντικό rotation, με αποτέλεσμα να τον ρίξει πάνω στον Ντανίλο Γκαλινάρι!

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ