NBA

Η πιο παράλογη αποβολή παίκτη έγινε στην Ατλάντα

Η πιο παράλογη αποβολή παίκτη έγινε στην Ατλάντα
AP PHOTO/MATT MARTON

Ο Τρέι Γιανγκ απλά κοίταξε τον Κρις Νταν έπειτα από ένα τρίποντο και οι διαιτητές τον απέβαλαν από το παιχνίδι με δεύτερη τεχνική ποινή (VIDEOS)!

Ο Τρέι Γιανγκ έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στο United Center, οδηγώντας τους Χοκς εκ του ασφαλούς στη ρεβάνς με τους Μπουλς δύο ημέρες μετά το 168-161 της Ατλάντα. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Μαρκ Αγιότι. Ο εν λόγω διαιτητής απέβαλλε τον νεαρό ρούκι των Χοκς 9'20'' πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, επειδή κοίταζε επίμονα την... πλάτη του Κρις Νταν έπειτα από ένα μακρινό τρίποντο που σημείωσε στο transition!

Ο άσος των Χοκς δεν είπε απολύτως τίποτα στην συγκεκριμένη φάση. Έβαλε απλά τα χέρια στη μέση και καθώς πήγαινε προς τον πάγκο της ομάδας του για το τάιμ άουτ (με την ομάδα του να προηγείται 78-62), απλά κούνησε το κεφάλι του. Και γι αυτό δέχτηκε την δεύτερη τεχνική στο παιχνίδι, σε μία κίνηση που ξεσήκωσε αντιδράσεις ανά το ΝΒΑ.

Δείτε εδώ την επίμαχη φάση:

" Τι έγινε στο πολυαγαπημένο μου ΝΒΑ; Έχει γίνει τόσο soft και ευαίσθητο πια, δεν υπήρχε κανένας λόγος να δεχτεί ο Τρέι Γιανγκ τεχνική ποινή γι αυτό... Εγώ θα είχα χρεοκοπήσει και θα ήμουν εκτός πρωταθλήματος μέσα σε δύο χρόνια", έγραψε στο Twitter ο Ρέτζι Μίλερ, συνοδεύοντας το tweet με το hashtag " αφήστε τους παίκτες να παίξουν".

ΝΤΑΝ: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ

Η συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση ήταν τόσο παράλογη, που ακόμα και ο Κρις Νταν, ο αποδέκτης του "κοιτάγματος", είπε μετά το ματς: " Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς, αλλά κατά την άποψή μου, δεν έπρεπε να αποβληθεί"! Όσο για το πως δικαιολόγησε ο Αγιότι την τεχνική ποινή στις δηλώσεις που έκανε στον ρεπόρτερ της Σικάγο Τρίμπιουν; Ιδού τι είπε: " Μετά το τζαμπ σουτ κοίταξε τον αντίπαλό του. Ο χλευασμός απευθύνεται προς έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο πανηγυρισμός όχι".

Το κοίταγμα του Γιανγκ δεν έγινε βέβαια δίχως λόγο. Ο γκαρντ της Ατλάντα και ο Κρις Νταν είχαν εμπλακεί κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου σε καυγά, όταν ο πρώτος έκανε μία χειρονομία προς τον γκαρντ των Μπουλς (δίχως προφανή λόγο) και αυτός απάντησε με μία ακόμα πιο επιθετική κίνηση.

Αυτήν εδώ:

Δεν έγινε κάτι παραπάνω από αυτό. Ο Ρόμπιν Λόπεζ μπήκε στη μέση, τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως και οι δύο νεαροί παίκτες χρεώθηκαν από μία τεχνική ποινή. Μέχρι που συνέβη η φάση στο 3ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.

" Πήραν μία απόφαση και θα ζήσω με αυτήν. Κοίταξα απλά κάποιον και τίποτε παραπάνω. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που έπαιξαν με όλες αυτές τις απουσίες. Είναι απίστευτο να παίρνεις μία τέτοια νίκη εκτός έδρας", τόνισε μετά το παιχνίδι ο Γιανγκ.

Δείτε τι έγραψε στο Twitter o Ρέτζι Μίλερ:

Photo credits: AP Photo/Matt Marton
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ