NBA

Η νέα επένδυση του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνδυάστηκε με δωρεά

Η νέα επένδυση του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνδυάστηκε με δωρεά
AP Photo/Bebeto Matthews AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Μια σημαντική επένδυση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που εξήγησε τους λόγους της επιλογής της συγκεκριμένης εταιρείας και προχώρησε και σε μια τουλάχιστον εντυπωσιακή δωρεά.

Μέτοχος στην εταιρεία Ready Nutrition η οποία παράγει προϊόντα διατροφής έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μεγαλουργεί στα παρκέ και την ίδια στιγμή ξεκινά τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ποσό που επένδυσε ο Greek Freak, η εταιρεία παραδέχθηκε ότι πρόκειται για εξαψήφιο νούμερο με τον σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς να εξηγεί πως " δεν πρόκειται για χορηγία, αλλά για επένδυση. Προφανώς μπορώ να βοηθήσω το brand να βγει εκεί έξω και να πουλήσει στους πάντες, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος. Πιστεύω σε αυτή την εταιρεία. Θα μπορούσα να πάω με την Gatorade, με την Body Armor, στο τέλος της ημέρας όμως η Ready ήταν η ιδανική για εμένα".

Ο σταρ των Λος Άντζελες Ραμς, Άαρον Ντόναλντ έχει επίσης επενδύσει στην εταιρεία και θεωρείται μέτοχός της, με τα προϊόντα να υπάρχουν σε οκτώ χιλιάδες καταστήματα σε κάθε γωνιά της ΗΠΑ. Μαζί με την επένδυσή του ο Greek Freak προχώρησε και σε μια τρομερή δωρεά 34.000 μπουκαλιών, τα οποία συνδύασε μαζί με 34.000 μπάρες πρωτεΐνης για το νοσηλευτικό προσωπικό του Μιλγουόκι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ