NBA

Η LG σε στέλνει στο NBA Basketball School της Αθήνας

Η LG σε στέλνει στο NBA Basketball School της Αθήνας

Θέλεις να στείλεις το παιδί σου στο ΝΒΑ Basketball School για να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ από τους κορυφαίους; Διεκδίκησε μία από τις 20 υποτροφίες της LG με το πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο

Το καλοκαίρι του 2018 ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώην NBAer Ευθύμης Ρεντζιάς διοργάνωσε μαζί με τους συνεργάτες του το πρώτο ΝΒΑ Basketball School στις εγκαταστάσεις του Deree - The American College of Greece στην Αθήνα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκλονιστική, γι' αυτό φέτος ο βετεράνος μπασκετμπολίστας αποφάσισε να συνεργαστεί με την LG η οποία σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μία από τις 20 υποτροφίες στο πρόγραμμα ανάπτυξης που απευθύνεται σε αθλητές από 6 έως 15 ετών!

Πώς θα διεκδικήσεις μια θέση στην ομάδα "LG Αθλητές του Αύριο"; Είναι πολύ απλό: μπες στην επίσημη σελίδα της LG στο Facebook , ακολούθησε την πολύ απλή διαδικασία μέσω του Facebook Messenger και έτσι θα συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα στείλει 10 τυχερούς * στο NBA Basketball School από την 1η έως την 5η Ιουλίου 2019.

Η LG αναδεικνύει τη φιλοσοφία της "Life's Good", "Η Ζωή είναι Ωραία", μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες και δράσεις. Όσον αφορά στον Αθλητισμό, η LG έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα "LG Αθλητές του Αύριο" που ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στηρίζοντας διοργανώσεις με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής, ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται, έτσι ώστε να αναδειχθεί η νέα γενιά αθλητών. Αυτό θα συμβεί και στο ΝΒΑ Basketball School του φετινού καλοκαιριού.

Η LG στο NBA Basketball School δίνει σε 20 τυχερά παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν την ιδιαίτερη προσέγγιση του "ΝΒΑ Way" τρόπου άθλησης, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους υπό τις οδηγίες έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών και γυμναστών, να συναντήσουν δημοφιλείς αθλητές, παλαίμαχους και εν ενεργεία και να αντιληφθούν τις αξίες της κορυφαίας Λίγκας του πλανήτη.

Μην χάσετε χρόνο, από σήμερα έως τις 25 Ιουνίου δηλώστε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της LG στο Facebook και διεκδικήστε μια θέση για το παιδί σας στο κορυφαίο πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού. LG και NBA Basketball School ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους καθώς θέλουν και οι δύο να ενθαρρύνουν παιδιά και εφήβους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να συνδυάσουν υγεία σώματος και πνεύματος, να αναδείξουν τους αστέρες της επόμενης ημέρας.

* Συνολικά η LG θα διαθέσει 20 υποτροφίες στο NBA Basketball School. Οι 10 θα κληρωθούν μέσω της σελίδας της στο Facebook και οι υπόλοιπες 10 μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Sport24 103,3.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ