ΜΠΑΣΚΕΤ

Η λάθος κίνηση του Τζίμι Μπάτλερ που πείσμωσε τους Τίμπεργουλβς

Η λάθος κίνηση του Τζίμι Μπάτλερ που πείσμωσε τους Τίμπεργουλβς
COPYRIGHT 2018 NBAE VIA GETTY IMAGES

Αμερικανός δημοσιογράφος εξήγησε τον λόγο που έχει "μπλοκάρει" την ανταλλαγή του Τζίμι Μπάτλερ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Και δεν είναι αυτός που νομίζετε.

Οι μέρες περνούν, η πρεμιέρα της κανονικής περιόδου πλησιάζει, οι Τίμπεργουλβς προετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν, το ίδιο κάνει κι ο Τζίμι Μπάτλερ που δεν σκοπεύει να γυρίσει στη Μινεσότα. Έχει ζητήσει ανταλλαγή, η επιθυμία του δεν έχει πραγματοποιηθεί, η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μεγάλη, όμως φαίνεται πως υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος γι' αυτή την κόντρα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Τομ Θίμποντο κι ο Μπάτλερ συναντήθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες, ο 29χρονος περιφερειακός ζήτησε trade από τον προπονητή του, μα στη συνέχεια έκανε -σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντάρεν Γούφσον- το εξής λάθος: Δημοσιοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μινεσότα, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο των ανθρώπων της ομάδας και να δημιουργήσει ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα στο franchise.

" Οι Τίμπεργουλβς δεν ήθελαν να διαρεύσει το αίτημά του για ανταλλαγή. Ήταν έτοιμοι να ικανοποιήσουν τον παίκτη. Η πλευρά του παίκτη δημοσιοποίησε την κατάσταση και οι άνθρωποι της ομάδας παραμένουν εκνευρισμένοι γι' αυτό. Μπορώ να πω ότι το 98% των πληροφοριών γι' αυτή την υπόθεση, βγαίνει από την πλευρά του Μπάτλερ" υποστήριξε ο Ντάρεν Γούφσον.

Φαίνεται, πάντως, πως η ανταλλαγή του Μπάτλερ θα ολοκληρωθεί σύντομα, πιθανότατα πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου ώστε τόσο οι Τίμπεργουλβς, όσο και ο ίδιος ο παίκτης να προχωρήσουν μπροστά και να συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς άλλη γκρίνια, χωρίς άλλα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ