ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κίνηση "Άιβερσον" του Χεζόνια στον Γιάννη και η ρεβάνς του Αντετοκούνμπο!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after he dunks against the Portland Trail Blazers during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 21, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
AP Photo/Jeffrey Phelps AP PHOTO/JEFFREY PHELPS

Ο Μάριο Χεζόνια μιμήθηκε τον Άλεν Άιβερσον με "θύμα" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και λίγο αργότερα ο "Greek Freak" ξέσπασε με ένα βροντερό κάρφωμα (VIDEOS).

Ο Μάριο Χεζόνια έκανε την πρώτη εντυπωσιακή φάση της βραδιάς στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν. Ήταν όμως και ο λόγος που στη συνέχεια αφυπνίστηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, όταν ο Κροάτης σμολ φόργουορντ κάρφωσε στο ανοιχτό γήπεδο και πέρασε με προκλητικό τρόπο πάνω από τον πεσμένο στο παρκέ "Greek Freak" (θυμίζοντας την κίνηση που έκανε κάποτε ο Άλεν Άιβερσον στον Ταϊρον Λου), που είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τον κόψει.

Ο 24χρονος Έλληνας φόργουορντ δεν άργησε βέβαια να πάρει την ρεβάνς. Όχι από τον ίδιο τον Χεζόνια, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μερικές φάσεις αργότερα ο Αντετοκούνμπο μάζεψε ένα αμυντικό ριμπάουντ, διέσχισε όλο το γήπεδο και κάρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο, βγάζοντας παράλληλα και μία δυνατή κραυγή! Εν συνεχεία... έπεσε και πάνω στον Νόα Βόνλε, που βρισκόταν στο δρόμο του.

Δείτε τις εντυπωσιακές φάσεις:



Photo credits: AP Photo/Jeffrey Phelps
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ