NBA

Η καθημερινότητα του φροντιστή των Μπακς στη "φούσκα" του Ορλάντο

Η καθημερινότητα του φροντιστή των Μπακς στη "φούσκα" του Ορλάντο

Ο Τρέβορ Πούλσον είναι ο "problem solver" των Μιλγουόκι Μπακς, ο φροντιστής της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον video με την εξωφρενικά δύσκολη καθημερινότητά του.

Ένα δωμάτιο ξενοδοχείο με κούτες μέχρι το ταβάνι. Με παπούτσια, με φανέλες και σορτσάκια, με βαλίτσες κάθε μεγέθους, με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτός είναι ο χώρος του ενός (!) φροντιστή που έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς μαζί τους στη "φούσκα" του Ορλάντο, για να έχουν οι παίκτες της ομάδας όσα χρειάζονται στις προπονήσεις, στα shoot-arounds και τους αγώνες τους.

Ένας άνθρωπος μόνος του για 15 παίκτες, για το προπονητικό team, ένας άνθρωπος που δουλεύει ακόμη και 18-20 ώρες την ημέρα για να έχουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του τα "εφόδια" που χρειάζονται στον δρόμο προς το πρωτάθλημα. Για την ιστορία, τα Ελάφια δεν έχουν έναν φροντιστή στη διάρκεια της σεζόν, επειδή όμως στη Disney World κάθε αποστολή έχει περιορισμένο αριθμό ατόμων για υγειονομικούς λόγους, ο Τρέβορ Πούλσον παλεύει μόνος.

Δείτε την καθημερινότητα του φροντιστή των Μιλγουόκι Μπακς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ