ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ιντιάνα έριξε... χρυσάφι στα πόδια του Μάιλς Τέρνερ!

Η Ιντιάνα έριξε... χρυσάφι στα πόδια του Μάιλς Τέρνερ!
AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο Μάιλς Τέρνερ συμφώνησε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων στους Ιντιάνα Πέισερς σύμφωνα με το Athletic.

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, η Ιντιάνα και ο Μάιλς Τέρνερ έφτασαν τελικά σε συμφωνία. Ο 22χρονος σέντερ απάντησε καταφατικά στην προσφορά που του έκαναν οι Πέισερς για τετραετές συμβόλαιο αξίας 72 εκατομμυρίων δολαρίων (ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τα 80 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους), βγάζοντας έτσι το όνομά του από την λίστα των free agents του ΝΒΑ για το επόμενο καλοκαίρι.

Η κίνηση αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη, κι ας άργησε να γίνει από πλευράς Ιντιάνα. Ο Τέρνερ είχε 12,7 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,8 κοψίματα κατά μέσο όρο την περσινή σεζόν, την τρίτη του στο ΝΒΑ. Οι Πέισερς είχαν προθεσμία μέχρι την 01:00 της Τρίτης (16/10) να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, ειδάλλως θα γινόταν αυτομάτως restricted free agent το καλοκαίρι του 2019.

Παρεμπιπτόντως, ο Τέρνερ υπέστη πριν από μερικές ημέρες διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και δεν προπονήθηκε σήμερα. Στην Ιντιάνα περιμένουν πάντως ότι θα είναι διαθέσιμος για τον εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν με τους Μέμφις Γκρίζλις (17/10). Οι Πέισερς έχουν πλέον έξι παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν (2019-20).

Photo credits: AP Photo/Michael Wyke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ