NBA

Η ιδιαίτερη γνώμη του Βινς Κάρτερ για την πιθανότητα αγώνων χωρίς κόσμο

Η ιδιαίτερη γνώμη του Βινς Κάρτερ για την πιθανότητα αγώνων χωρίς κόσμο
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Ο 43χρονος παίκτης των Ατλάντα Χοκς, Βινς Κάρτερ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν τα παιχνίδια γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου, σε περίπτωση φυσικά που συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ αναφορικά με τη συνέχιση της φετινής σεζόν, είναι πως στην περίπτωση που ανάψει πράσινο φως, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο… μαθουσάλας της λίγκας, Βιν Κάρτερ, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο «The Grant Napear Show» με τον Νταγκ Κρίστι, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να δείχνει ότι τον προβληματίζει ιδιαίτερα.

« Ήθελα τόσο πολύ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Από τη στιγμή που γίνεται το τζάμπολ σε ένα παιχνίδι και μπαίνεις στη μάχη, ειλικρινά πόσο πολύ σε νοιάζει ο κόσμος; Ακούς διάφορα, αλλά όταν η μάχη ξεκινάει θα πρέπει η προσοχή να επικεντρώνεται σε αυτόν που έχεις μπροστά σου και όχι στον κόσμο» εξήγησε ο 43χρονος άσος που συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ, αριθμός φυσικά που αποτελεί ρεκόρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ