ΜΠΑΣΚΕΤ

Η γκάφα του ΛεΜπρόν που δεν είδαν οι διαιτητές στο Λέικερς-Σπερς

Η γκάφα του ΛεΜπρόν που δεν είδαν οι διαιτητές στο Λέικερς-Σπερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε να υποπέσει σε γκάφα ολκής λίγο πριν στείλει τον αγώνα των Λέικερς με τους Σπερς στην παράταση, αλλά την... γλίτωσε χάρη σε μία αβλεψία των διαιτητών!

Οι Σπερς κέρδισαν στην παράταση τους Λέικερς (143-142) στο Λος Άντζελες, στο πιθανότατα καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Υπάρχει ωστόσο μία λεπτομέρεια σε αυτό το παιχνίδι που δεν πρόσεξε κανείς. Μία λεπτομέρεια που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι και τον τελικό νικητή. Και πρωταγωνιστής είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο "Βασιλιάς" ήταν αυτός που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αφού σημείωσε ένα μεγάλο τρίποντο, κάνοντας το σκορ 128-128. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ό,τι έγινε μερικά δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η επίθεση των Λέικερς.

Με το σκορ λοιπόν στο 128-125, ο Μπριν Φορμπς αστόχησε σε τρίποντο και το ριμπάουντ κατέληξε στα χέρια του Τζος Χαρτ. Με το που έγινε αυτό, ο Τζέιμς σήκωσε αμέσως τα χέρια και ζήτησε τάιμ-άουτ. Οι Λέικερς όμως δεν είχαν δικαίωμα για τάιμ-άουτ (τα είχαν εξαντλήσει) κάτι που σημαίνει ότι κανονικά ο "Βασιλιάς" έπρεπε να χρεωθεί με τεχνική ποινή, κάτι που θα σήμαινε βολές για τους Σπερς! Οι διαιτητές όμως δεν αντιλήφθηκαν την κίνηση του Τζέιμς επειδή είχαν εστιάσει στην φάση που γινόταν μπροστά τους, με τον σταρ των Λέικερς να παίρνει στην συνέχεια την μπάλα και με τρίποντο να στέλνει τον αγώνα στην παράταση!

O ΛεΜπρόν ρωτήθηκε σχετικά μετά τον αγώνα και γελώντας είπε ότι " όχι δεν ζήτησα τάιμ-άουτ, αλλά την μπάλα για να στείλω το παιχνίδι στην παράταση"!

Δείτε το σχετικό VIDEO με την γκάφα του ΛεΜπρόν που δεν είδαν οι διαιτητές και φυσικά το μεγάλο τρίποντο που ακολούθησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ