NBA

Η εξήγηση του Μπουντενχόλζερ για τη χρησιμοποίηση του Αντετοκούνμπο

Η εξήγηση του Μπουντενχόλζερ για τη χρησιμοποίηση του Αντετοκούνμπο
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Γιατί ο Αντετοκούνμπο και ο Μίντλετον δεν έπαιξαν στο δεύτερο μέρος; Γιατί οι Μπακς έπαιξαν με τα... τρίτα απέναντι στους δίχως δέκα παίκτες Νετς; Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ εξήγησε το σκεπτικό του λίγη ώρα μετά από την ήττα της ομάδας του Μιλγουόκι.

Πολλοί πίστευαν ότι το βράδυ της Τρίτης (4/8) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έμενε εκτός αγώνα, από τη στιγμή που οι Νετς δεν θα είχαν δέκα παίκτες στη σύνθεσή τους (Καϊρί Ίρβινγκ, Σπένσερ Ντίνγουιντι, Κέβιν Ντουράντ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Γουίλσον Τσάντλερ, Τζο Χάρις, Κάρις ΛεΒέρτ, Τζάρετ Άλεν, Τορίν Πρινς, Νίκολας Κλάξτον). Ήταν μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστεί ο Greek Freak που έπαιξε και στα τρία φιλικά στη Disney World, ωστόσο ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε άλλη γνώμη. Χρησιμοποίησε κανονικά τον MVP του ΝΒΑ, μόνο στο πρώτο μέρος όμως! Σε όλο το δεύτερο τον άφησε στον πάγκο, μαζί με τον Κρις Μίντλετον και μετά από το τέλος της αναμέτρησης εξήγησε γιατί πήγε σε αυτό το ροτέισον.

" Νομίζω πως σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να δώσουμε λεπτά στους αναπληρωματικούς μας. Ο Μπλέντσο κι ο Κόνατον γύρισαν, οπότε αυτό ήταν σπουδαίο. Είναι σημαντικό για εμάς να τους εχουμε μαζί μας, να μείνουμε υγιείς και να προχωρήσουμε υγιείς. Σε κάποια ματς αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, το να μείνουμε υγιείς είναι το σημαντικότερο και από τη νίκη. Θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, να εκτελέσουμε καλύτερα, ωστόσο το να δώσουμε πολλά λεπτά σε παίκτες όπως ο Ρόμπιν Λόπεζ και οι υπόλοιποι να πάρουν ευκαιρίες, είναι πολύ σημαντικό για την ομαδα" είπε ο Μπουντενχόλζερ, που η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρεται αυτή την περίοδο για νίκες από τη στιγμή που δεν τίθεται θεμα πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ