NBA

Η αστεία γκάφα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που οδήγησε σε καλάθι των Χόρνετς

Η αστεία γκάφα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που οδήγησε σε καλάθι των Χόρνετς
AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο αστείες φάσεις της σεζόν, αφού μία λάθος εκτίμησή του είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν οι Μπακς δύο εύκολους πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε ώστε οι Μπακς να φτάσουν τις 50 νίκες, αφού ήταν ο ηγέτης του Μιλγουόκι στη νίκη με 131-114 επί των Χόρνετς , έχοντας 26 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο, σε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση . Αυτή η εμφάνιση ωστόσο είχε ένα ψεγάδι. Ένα παιδικό λάθος, που οδήγησε σε ένα εύκολο καλάθι των Χόρνετς!

Η περίεργη φάση είχε ως εξής: Ο Κόντι Ζέλερ κέρδισε φάουλ και στήθηκε στην γραμμή των βολών με το σκορ στο 42-31 για τους Χόρνετς. Ευστόχησε στην πρώτη και ακολούθως έγινε μία αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Μπρουκ Λόπεζ να περνάει στην θέση του Έρσαν Ιλιάσοβα. Ο σέντερ των Χόρνετς λοιπόν εκτέλεσε την δεύτερη βολή και τότε ξεκίνησαν τα όμορφα.

Ο Ζέλερ αστόχησε και ο Γιάννης πήρε το ριμπάουντ. Μόνο που τόσο ο σταρ των Μπακς όσο και όλοι όσοι βρίσκονταν στο παρκέ είχαν μπερδευτεί, νομίζοντας ότι αυτή ήταν η πρώτη βολή του Ζέλερ. Όλοι; Όχι όλοι! Ο Ζέλερ ήταν ο μόνος που κατάλαβε τι γινόταν και πήγε προς το μέρος του Γιάννη, πήρε την μπάλα και κάρφωσε, κάνοντας το σκορ 45-31, με όλους να τον κοιτάνε περίεργα, μέχρι που κατάλαβαν τι είχε συμβεί!

Δείτε το απίστευτο σκηνικό στο VIDEO που παρατίθεται:

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ