ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απολογία του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ατάκα που είπε για τον Χεζόνια

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, stands on the court during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολογήθηκε για τη δήλωση που έκανε για τον Μάριο Χεζόνια, λέγοντας ότι θα έπρεπε να επιλέξει καλύτερες λέξεις, ξεκαθάρισε όμως ότι εννοούσε αυτό που είπε (VIDEO)!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έξω φρενών με την κίνηση του Μάριο Χεζόνια να περάσει από πάνω του με προκλητικό τρόπο στο παιχνίδι του Σαββάτου, "απειλώντας" στη συνέχεια τον Κροάτη ότι θα τον χτυπήσει σε... ευαίσθητο σημείο εάν το ξανακάνει στο μέλλον. Δύο ημέρες αργότερα, ήρεμος πια, ο "Greek Freak" απολογήθηκε για την δήλωση που έκανε. Ξεκαθάρισε όμως ότι εννοούσε αυτό που είπε!

" Αυτό που είπα το εννοούσα και είμαι άνθρωπος που δεν παίρνω τίποτα πίσω. Ξέρω όμως ότι πρέπει να επιλέγω καλύτερες λέξεις όταν θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Μερικές φορές αυτό δεν είναι εύκολο, επειδή δεν είμαι από εδώ και ίσως ακούγομαι πιο άγριος.

Ξέρω όμως ότι αποτελώ πρότυπο για πολλά παιδιά και το να τα βλέπω και να τους λέω: ναι, ρίξτου μία στα γεννητικά όργανα, δεν είναι καλό. Γι αυτό και αισθάνθηκα άσχημα γι αυτό. Πρέπει να επιλέγω καλύτερες λέξεις", είπε ο Γιάννης, που λίγη ώρα πιο πριν είχε αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης της ανατολικής περιφέρειας για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύο ημέρες μετά το ματς στη Νέα Υόρκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ