ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση του Χεζονια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

New York Knicks forward Mario Hezonja (8) reacts after hitting a 3-point shot against the Milwaukee Bucks during the first quarter of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 1, 2018, in New York. The Knicks won 136-134 in overtime. (AP Photo/Julie Jacobson)
AP Photo/Julie Jacobson AP PHOTO/JULIE JACOBSON

Ο Μάριο Χεζόνια σχολίασε την φάση που πέρασε πάνω από τον πεσμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως δεν θέλει να φανεί ασεβής, αλλά όποιος φοβάται δεν μπορεί να παίζει στους Νικς!

Ο Μάριο Χεζονια έγινε παγκόσμιο viral επειδή πέρασε πάνω από τον πεσμένο στο παρκέ Γιάννη Αντετοκούνμπο , έπειτα από ένα κάρφωμά του στη νίκη των Νικς με 136-134 επί των Μπακς .

Κι αν ο Γιάννης τόνισε μετά το παιχνίδι ότι αν ο Χεζονια προσπαθήσει να κάνει ξανά κάτι παρόμοιο θα τον χτυπήσει στα γεννητικά όργανα , ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ προτίμησε μετά το παιχνίδι να σταθεί στην... αντίδραση του κόσμου των Νικς, που τον αποθέωσε εκείνη τη στιγμή, στο μοναδικό του καλάθι στο παιχνίδι.

" Ειλικρινά, αν φοβάσαι δεν μπορείς να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θέλω να φανώ ασεβής, αλλά αν αισθάνεσαι φόβο δεν είναι μέρος για εσένα αυτό. Η Νέα Υόρκη δεν είναι μέρος για εσένα και αυτή δεν είναι ομάδα για σένα".

Για την ιστορία, οι Μπακς αντιμετωπίζουν ξανά τους Νικς ανήμερα τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και ήδη αρκετός κόσμος περιμένει να δει το νέο... επεισόδιο αυτής της κόντρας που φαίνεται να προέκυψε από την ασέβεια του Χεζόνια.

AP Photo/Julie Jacobson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ