ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση του Κόμπι Μπράιαντ για την επιστροφή του στα παρκέ

Η απάντηση του Κόμπι Μπράιαντ για την επιστροφή του στα παρκέ

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ στα παρκέ; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο "Μπλακ Μάμπα" στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερες (VIDEO).

Η μετακόμιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες ήταν το γεγονός του περασμένου καλοκαιριού. Η απόφαση του "Βασιλιά" να παίξει στους Λέικερς τρέλανε τους πάντες, όχι όμως και τον Κόμπι Μπράιαντ που άκουγε συνεχώς φήμες πως είναι έτοιμος να επιστρέψει -στα 40 του πλέον- στα παρκέ για να βοηθήσει κι αυτός την αγαπημένη του ομάδα να γυρίσει στην ελίτ του ΝΒΑ.

Παρόλα αυτά, ο Μπράιαντ εξήγησε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερες πως ούτε υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει περίπτωση να τον ξαναδούμε στη δράση, καθώς όπως εξήγησε δεν έχει πλέον επαφή με το άθλημα.

" Ναι, άκουσα αυτή τη φήμη όταν βρισκόμουν στο Μεξικό για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου. Έλεγαν ότι γυμνάζομαι σαν τρελός, ενώ εγώ απολάμβανα μια Μαργαρίτα. Όχι, δεν είναι αλήθεια, προς Θεού δεν είναι αλήθεια. Με τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν παίζω καν μπάσκετ πια, η κόρη μου παίζει και την βοηθώ στην προπόνηση", ήταν το σχόλιο του "Μπλακ Μάμπα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ