NBA

Η άγνωστη ιστορία που μοιράστηκε η Nike για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η άγνωστη ιστορία που μοιράστηκε η Nike για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Η Nike μοίρασε ένα σάντουιτς και ένα μήλο σε όσους βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) στα Σεπόλια. Το δώρο ήταν συμβολικό και ο λόγος κρυβόταν στη συσκευασία του σάντουιτς.

Η Antetokounbromania κατέκλυσε το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) τα Σεπόλια και η Nike είχε μία έκπληξη για όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Η εταιρία που ντύνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μοίρασε σε όσους έδωσαν το "παρών" στην τελική φάση του 3on3 των Antetokounbros ένα σάντουιτς και ένα μήλο. Ένα δώρο συμβολικό. Γιατί; Η απάντηση κρυβόταν στην συσκευασία του σάντουιτς.

Στην συσκευασία του κάθε σάντουιτς αναγραφόταν και μία ιστορία (στα αγγλικά και στα ελληνικά) από τα χρόνια που ο "Greek Freak" ζούσε ακόμα στα Σεπόλια και έπαιζε στον Φιλαθλητικό. Ιδού τι έγραφε...

" Παρόλο που ο Γιάννης βρήκε καταφύγιο στο γήπεδο, κάθε λεπτό που έπαιζε σήμαινε λιγότερο φαγητό για αυτόν και την οικογένειά του. Αλλά η κοινότητα των Σεπολίων προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένεια. Άνθρωποι, όπως ο κύριος Γιάννης Τζίκας, ιδιοκτήτης του cafe Κιβωτός, που ετοίμαζε ένα σάντουιτς και ένα μήλο κάθε μέρα για τον Γιάννη και τα αδέρφια του, ώστε να μην πηγαίνουν στην προπόνηση με άδειο στομάχι. «Μας βοήθησε πολύ», είπε ο Γιάννης. «Τον έβλεπα κάθε μέρα. Ήταν μεγάλος οπαδός της Εθνικής Ομάδας και επίσης, βοήθησε και τα μικρά μου αδέρφια πολύ»".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ