NBA

Γυρίζει στο ΝΒΑ με διετές συμβόλαιο ο Τζίμερ Φρεντέτ

Shanghai Sharks guard Jimmer Fredette (32) looks to drive around Houston Rockets forward Bruno Caboclo (5) during the second half of an exhibition NBA basketball game Tuesday, Oct. 9, 2018, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Στους Φοίνιξ Σανς για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται ο 30χρονος πλέον Τζίμερ Φρεντέτ, που αναζητούσε εδώ και καιρό μια ευκαιρία για να γυρίσει στο ΝΒΑ.

Παίκτης των Σανς για τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο Τζίμερ Φρεντέτ, μόλις πάρει το letter of clearance από τους Σανγκάη Σαρκς στους οποίους αγωνίζεται από το 2016. Ο 30χρονος πλέον σούπερ σκόρερ βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί έστω και σε αυτή την ηλικία στο ΝΒΑ, στο οποίο έχει ήδη παίξει με τους Κινγκς, τους Μπουλς, τους Πέλικανς και τους Νικς.

Ο άλλοτε σταρ του Μπρίγκαμ Γιανγκ έχει μέσους όρους καριέρας στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου 6 πόντους, ένα ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, με 38% στο τρίποντο και 88% στις βολές. Οι Σαρκς της Σανγκάης ήταν η μοναδική ομάδα στην οποία έπαιξε στην Κίνα, ενώ φέτος έβαλε 75 πόντους σε αγώνα με τους Μπεϊτζίνγκ Ντράγκονς . Φέτος έγραψε 35.5 πόντους με 42% στο τρίποντο και 91% στις βολές, 5.6 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ ανά 39.8 λεπτά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ