NBA

Γυμναστής Ντόντσιτς: "Δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά έχει χρόνο"

Γυμναστής Ντόντσιτς: "Δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά έχει χρόνο"
AP Photo/Richard W. Rodriguez AP PHOTO/RICHARD W. RODRIGUEZ

Ο προσωπικός γυμναστής του Λούκα Ντόντσιτς παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι ο σταρ των Μάβερικς βρίσκεται ακόμα πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης παρά τις σκληρές προπονήσεις.

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην Σλοβενία όπου και λιώνει στις διπλές προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης της σεζόν του ΝΒΑ. Όπως φαίνεται ωστόσο, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση του σταρ των Μάβερικς, ο Γιούρε Ντράσκλαρ (γυμναστής της Χίμκι) αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ ότι ο Ντόντσιτς απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

" Οι περισσότεροι παίκτες είχαν πρόβλημα να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και ο Ντόντσιτς δεν αποτελεί εξαίρεση" δήλωσε αρχικά ο Ντράσκλαρ, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Βελτιώνεται καθημερινά. Καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην προπόνησή του.

Δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τα τέλη Ιουλίου, οπότε έχει χρόνο για να επανέλθει και να είναι έτοιμος. Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα θα μπορούσε να παίξει αν χρειαζόταν".

Ο Ντράσκλαρ αποκάλυψε μάλιστα στο τέλος το πρόγραμμα του Ντόντσιτς: " Δουλεύουμε μαζί εδώ και τρεις εβδομάδες. Κατά την περίοδο της καραντίνας προπονείτο μόνος του. Έχουμε πάρει τον απόλυτο έλεγχο της διατροφής του και έχουμε οργανώσει ένα πλάνο με τον προσωπικό του μάγειρα. Ο Ντόντσιτς τρώει μόνο αυτά που έχουμε ετοιμάσει για αυτόν, δεν ξεφεύγει.

Η προπόνηση από μόνη της πάντως δεν αρκεί, χρειάζεται να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Στην Σλοβενία μπορεί να παίξει με κάποιους παίκτες, αλλά είναι διαφορετικό από το να προπονείται με τους συμπαίκτες του στο Ντάλας".

AP Photo/Richard W. Rodriguez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ