NBA

Γουόριορς - Πέλικανς: Έσπασαν τα κοντέρ, ευστοχώντας μαζί σε 43 τρίποντα!

Γουόριορς - Πέλικανς: Έσπασαν τα κοντέρ, ευστοχώντας μαζί σε 43 τρίποντα!
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Στον αγώνα των Γουόριορς με τους Πέλικανς γράφτηκε ιστορία, αφού οι δύο ομάδες σημαίωσαν ευστόχησαν μαζί σε 43 τρίποντα, επίδοση-ρεκόρ στο ΝΒΑ!

Το ίδιο βράδυ που οι Ρόκετς επιχειρούσαν 70 τρίποντα στην ήττα τους από τους Νετς με 142-145 , οι Γουόριορς με τους Πέλικανς έγραφαν κι αυτοί με την σειρά τους ιστορία πίσω από την γραμμή των 7.25 μέτρων στο μεταξύ τους παιχνίδι ( νίκη με 147-140 για το Γκόλντεν Στέιτ ), αλλά για... καλό λόγο.

Οι δύο ομάδες λοιπόν ευστόχησαν μαζί σε 43 τρίποντα, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ για έναν αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Γουόριορς είχαν 24/49 τρίποντα (αμφότερες οι επιδόσεις αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία τους) και οι Πέλικανς 19/37 τρίποντα, κοινώς, μαζί είχαν 43/86 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 50%!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το προηγούμενο ρεκόρ άντεξε μόλις 10 μέρες και το κρατούσαν από τις 6 Ιανουαρίου οι Γουόριορς με τους Κινγκς, όταν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Σακραμέντο ( νίκη των Γουόριορς με 127-123 ) είχαν μαζί 41/83 τρίποντα !

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε και τα 43 τρίποντα που ευστόχησαν οι Γουόριορς με τους Πέλικανς στο μεταξύ τους παιχνίδι:

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ