NBA

Γουόριορς: Έκαναν το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία των Τελικών

Γουόριορς: Έκαναν το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία των Τελικών
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Το σερί 20-0 που "έτρεξαν" οι Γουόριορς στον δεύτερο αγώνα με το Τορόντο, είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί σε Τελικούς τα τελευταία 42 χρόνια (VIDEO)!

Εδώ και χρόνια οι Γουόριορς έχουν χτίσει τη φήμη της ομάδας που ξέρει να αντιδρά. Κάτι που οφείλουν εν πολλοίς στην ικανότητά τους να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων πιο δυνατά από κάθε άλλη ομάδα. Αυτό ακριβώς έκαναν και στον δεύτερο τελικό στηνScotiabank Arena ,δημιουργώντας παράλληλα ένα στατιστικό ρεκόρ που δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο παρελθόν σε σειρά Τελικών στο ΝΒΑ .

Το σερί 20-0 που "έτρεξε" το Γκόλντεν Στέιτ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου είναι σύμφωνα με τοElias Sports Bureauτο μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί σε τελικό πρωταθλήματος από τότε που το ΝΒΑ ενώθηκε με το ΑΒΑ, τη σεζόν 1976/77! Για την ακρίβεια, το σερί άρχισε με τις βολές του Στέφεν Κάρι 4,1" πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (με το σκορ 59-52) και διακόπηκε όταν ο Φρεντ ΒανΒλίτ ευστόχησε σε τρίποντο με 6'20" να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου, κάνοντας το σκορ 62-72.

Σε αυτό το διάστημα των 5 λεπτών και 44 δευτερολέπτων που μεσολάβησε οι Γουόριορς είχαν 6/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 λάθη και οι Ράπτορς 0/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 5 λάθη. Τους 20 πόντους του Γκόλντεν Στέιτ τους πέτυχαν τέσσερις παίκτες: οι Κλέι Τόμπσον (7), Στέφεν Κάρι (4), Άντρε Ιγκουοντάλα (5) και Ντρέιμοντ Γκριν (4).

Δείτε πώς έγινε το σερί των Γουόριορς στην 3η περίοδο:

Photo credits: AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ