NBA

Γουόλ:"Είμαι στο 110%, ανυπομονώ να επιστρέψω"

Γουόλ:"Είμαι στο 110%, ανυπομονώ να επιστρέψω"
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Τζον Γουόλ δήλωσε πως έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και ανυπομονεί να πατήσει παρκέ μετά από 18 μήνες αποχής.

Ο Τζον Γουόλ δεν αντέχει άλλο να κάθεται. Θέλει να ξαναπαίξει μπάσκετ, έστω και αν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί φέτος ακόμα και αν οι Γουίζαρντς δώσουν μερικούς αγώνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο σταρ της Γουάσινγκτον συμπληρώνει 18 μήνες εκτός παρκέ, αφού την επέμβαση στην πτέρνα τον Δεκέμβριο του 2018 ακολούθησε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού τον Φεβρουάριο του 2019. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, πλέον είναι υγιής.

" Είμαι στο 110%. Είμαι υγιής" δήλωσε χαρακτηριστικά ο All Star γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να προσθέσει: " Ανυπομονώ να επιστρέψω. Έχω εστιάσει τις προσπάθειες μου στο να βγω ξανά στο παρκέ, ακολουθώ το πρόγραμμα αποθεραπείας μου και προσπαθώ να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση".

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γουόλ δεν πρόκειται να αγωνιστεί φέτος με τους Γουίζαρντς σε μία πιθανή επανεκκίνηση της σεζόν, αφού η Γουάσινγκτον δεν πρόκειται να ρισκάρει κάποια υποτροπή. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, όταν επιστρέψει θα είναι καλύτερος από πριν.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ