NBA

Γουόκερ: "Απαράδεκτο να τελειώνω αγώνα με 9 σουτ, να γίνω πιο επιθετικός"

Γουόκερ: "Απαράδεκτο να τελειώνω αγώνα με 9 σουτ, να γίνω πιο επιθετικός"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

O Κέμπα Γουόκερ τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την ήττα των Σέλτικς στο Game 4 από τους Ράπτορς, δηλώνοντας ότι δεν γίνεται να τελειώνει έναν αγώνα με 9 σουτ.

Οι Ράπτορς έφεραν την σειρά με τους Σέλτικς στα ίσα (2-2) με τη νίκη τους με 100-93 στο Game 4. Ο Κέμπα Γουόκερ πιστεύει ότι αυτός είναι που ευθύνεται για αυτό.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο All Star γκαρντ τα έβαλε με τον εαυτό του για το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας επιχειρήσει μόλις 9 σουτ (είχε 15 πόντους με 4/9 σουτ), δηλώνοντας:

"Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός. Δεν ήμουν αρκετά επιθετικός. Για να είμαι ειλικρινής, είναι απαράδεκτο από μέρους μου να τελειώνω έναν αγώνα με μόλις 9 σουτ. Είναι απαράδεκτο".

Κλείνοντας, ο Γουόκερ σχολίασε σχετικά με την σειρά με τους Ράπτορς αλλά και την εμφάνισή του: " Είναι δύσκολη σειρά. Προφανώς δεν θελαμε να βρεθούμε στο 2-2. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Πρέπει και εγώ να εμφανιστώ καλύτερος. Να βρω έναν τρόπο να βγάλουν περισσότερη ένταση οι συμπαίκτες μου.

Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολη η σειρά. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε στα playoffs και παίζουμε με τους πρωταθλητές. Αυτοί οι τύποι (σ.σ οι Ράπτορς) έχουν περάσει πολλά και ξέρουν τι χρειάζεται για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που υπάρχουν. Αλλά πρέπει απλώς να εμφανιστούμε καλύτεροι".

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ