NBA

Γουλβς: Εκτός επ' αόριστον ο Τάουνς

Γουλβς: Εκτός επ' αόριστον ο Τάουνς
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς στάθηκε ξανά άτυχος, με τους Γουλβς να ανακοινώνουν ότι ο σταρ τους θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον λόγω τραυματισμού.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς απλώς δε μπορεί να μείνει υγιής φέτος. Μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο που τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα, ο σταρ των Γουλβς τώρα έχει να αντιμετωπίσει ένα νέο πρόβλημα: Έναν τραυματισμό στον αριστερό καρπό.

Ο Τάουνς αισθανόταν ενοχλήσεις πριν το All Star Break, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της Μινεσότα. Τότε οι Γουλβς είχαν ανακοινώσει ότι περίμεναν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τα οποία βγήκα και δεν ήταν καλά.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η Μινεσότα, ο Τάουνς θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον λόγω του τραυματισμού του στον καρπό, χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Την φετινή σεζόν ο Δομινικανός σέντερ έχει πάρει μέρος μέχρι στιγμής μόλις στους 35 από τους 53 αγώνες της Μινεσότα, αριθμώντας 26.5 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Rick Scuteri

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ