NBA

Γουλβς: Απών από τις προπονήσεις ο Ερνανγκόμεθ, επειδή πρωταγωνιστεί σε ταινία του Άνταμ Σάντλερ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Οι Γουλβς έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ απουσιάζει επειδή είναι εκ των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ!

Οι Γουλβς είναι μία από τις οχτώ ομάδες του ΝΒΑ που δεν πήγαν στην "φούσκα" και έχουν ξεκινήσει (επιτέλους) προπονήσεις. Προπονήσεις στις οποίες δεν συμμετέχει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για έναν σίγουρα ιδιαίτερο λόγο.

Σε μία ακόμα απόδειξη ότι το ΝΒΑ είναι πράγματι... άλλος πλανήτης, ο Ισπανός φόργουορντ δεν βρίσκεται στις προπονήσεις επειδή βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ερνανγκόμεθ είναι εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας που λέγεται "Hustle" και αφορά την ζωή ενός σκάουτ που ψάχνει για ταλαντούχους παίκτες εκτός ΗΠΑ. Κοινώς, λογικά ο Ισπανός φόργουορντ θα είναι μάλλον ένας από τους παίκτες που θα ασχοληθεί ο σκάουτ, παίζοντας κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό του. Ένας εκ των παραγωγών της ταινίας μάλιστα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Για την ιστορία, ο Ερνανγκόμεθ είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην ταινία πριν την πανδημία του κορονοϊού και όλα αυτά που ακολούθησαν με την "φούσκα", έχοντας υπόψη του ότι κανονικά τον Σεπτέμβριο δεν θα είχε υποχρεώσεις.

Την φετινή σεζόν ο Ισπανός φόργουορντ αγωνίστηκε αρχικά στους Νάγκετς πριν παραχωρηθεί στους Γουλβς. Με την φανέλα της Μινεσότα πρόλαβε να αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια (όλα βασικός), έχοντας σε αυτό το διάστημα 12.9 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 42% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής. Κατά την διάρκεια της offseason θα είναι restricted free agent.

AP Photo/Jack Dempsey

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ