ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουίζαρντς: Σοκ με Γουόλ, χάνει τη σεζόν

Γουίζαρντς: Σοκ με Γουόλ, χάνει τη σεζόν
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Τζον Γουόλ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αριστερή φτέρνα και θα απουσιάσει από τα παρκέ για 6-8 μήνες, επιδεινώνοντας το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι φετινοί Γουίζαρντς. Η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα, απέχει αισθητά από τις θέσεις που προσφέρουν το μαγικό χαρτάκι για τα πλέι οφς και έχει βυθιστεί σε μία ατμόσφαιρα εσωστρέφειας.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμη που φαίνεται να δίνει τη χαριστική βολή στα όνειρα των φετινών Γουίζαρντς. Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζον Γουόλ είναι το τελευταίο, χρονικά, πλήγμα που δέχονται οι "Μάγοι".

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε ο γνωστός ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο σούπερσταρ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς θα υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην αριστερή φτέρνα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6-8 μήνες.

Στα 32 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή χρονιά ο Τζον Γουόλ με τη φανέλα της ομάδας του, μέτρησε κατά μέσο όρο 20.7 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ.

Δείτε το σχετικό tweet του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ