NBA

Γουίλιαμσον: Πλησιάζει η επιστροφή, ξεκινά προπονήσεις με τους Πέλικανς

Γουίλιαμσον: Πλησιάζει η επιστροφή, ξεκινά προπονήσεις με τους Πέλικανς
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Ζάιον Γουίλιαμσον ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πέλικανς. Μέσα στον Ιανουάριο το ντεμπούτο του.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον βρίσκεται πιο κοντά στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Σαμς Καράνια και επιβεβαίωσαν στην συνέχεια άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019 αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πέλικανς και εκτός απροόπτου θα πατήσει παρκέ μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Γουίλιαμσον δεν έχει επανέλθει ακόμα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο πριν ξεκινήσει η σεζόν, κάνοντας κυρίως ατομικές προπονήσεις και συμμετέχοντας σε καταστάσεις τριών εναντίον τριών, έχοντας ήδη ξεπεράσει το αρχικό χρονοδιάγραμμα 6 εβδομάδων που του είχε τεθεί.

Οι Πέλικανς πάντως είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να πιέσουν τον ταλαντούχο φόργουορντ, αφού θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα είναι 100% υγιής όταν πατήσει στο παρκέ. Για αυτό εξάλλου και έπεσαν όλοι πάνω του, μαθαίνοντάς του μέχρι και νέο τρόπο βαδίσματος προκειμένου να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό μέλλον για αυτόν.

AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ