NBA

Γουέστμπρουκ για Θάντερ: "Μέσα στο παρκέ ο μόνος φίλος μου είναι η μπάλα"

Γουέστμπρουκ για Θάντερ: "Μέσα στο παρκέ ο μόνος φίλος μου είναι η μπάλα"
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους Θάντερ από τότε που παραχωρήθηκε τους Ρόκετς, ξεκαθαρίζοντας ότι μεσα στο παρκέ δεν έχει φίλους.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους Θάντερ ( νίκη με 116-112) απο τότε που τον έστειλαν στους Ρόκετς. Ο καθένας θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη, αν και ο αγώνας γινόταν στο Χιούστον και όχι στην Οκλαχόμα Σίτι, όπου είναι δεδομένο ότι ο Γουέστμπρουκ θα νιώσει διαφορετικά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πάντως οτι δεν επηρεάστηκαν τα συναισθήματά του.

" Πάει κάπως έτσι: Όταν παίζω μπάσκετ, δεν έχω φίλους" δήλωσε ο ίδιος μετά το παιχνίδι, για να συμπληρώσει: " Στο παρκέ, ξέρουν (σ.σ οι παίκτες των Θάντερ) ότι δεν πρέπει να μου μιλήσουν. Ο Στίβεν (σ.σ Άνταμς) είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά μέσα σε αυτές τις γραμμές δεν υπάρχουν φίλοι. Η μπάλα είναι φίλος μου, οι συμπαίκτες μου και αυτό είναι".

Κλείνοντας, ο Γουέστμπρουκ - ο οποίος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των Θάντερ μετά το τέλος του αγώνα - τόνισε: " Πριν τον αγώνα, μετά τον αγώνα, θα μιλήσω στους φίλους μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω φίλους, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχω. Αν προσπαθήσεις να μου μιλήσεις, δεν θα σου πω τίποτα".

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ