NBA

Γουέστμπρουκ για Μπέβερλι: "Σας έχει ξεγελάσει όλους, δεν παίζει άμυνα"

Γουέστμπρουκ για Μπέβερλι: "Σας έχει ξεγελάσει όλους, δεν παίζει άμυνα"
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έδωσε συνέχεια σε μία κόντρα χρόνων με τον Πάτρικ Μπέβερλι, δηλώνοντας πως ο γκαρντ των Κλίπερς δεν είναι καλός αμυντικός και τους έχει... ξεγελάσει όλους.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Πάτρικ Μπέβερλι έχουν μία κόντρα που κρατάει από τα playoffs του 2013, όταν ο δεύτερος τον τραυμάτισε άθελά του στο γόνατο σε μία ανύποπτη φάση. Έκτοτε τα πάρε-δώσε είναι αρκετά εντός και εκτός παρκέ, με το τελευταίο επεισόδιο να έρχεται από την πλευρά του Γουέστμπρουκ μετά τον αγώνα των Ρόκετς με τους Κλίπερς ( νίκη των πρώτων με 102-93).

Ο σταρ των Ρόκετς μιλούσε λοιπόν στους δημοσιογράφους, με την κουβέντα να πηγαίνει στον Μπέβερλι και τότε... απασφάλισε με αφορμή ότι ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 47 πόντους: " Ο Μπέβερλι σας έχει ξεγελάσει όλους ότι παίζει άμυνα" δήλωσε αρχικά ο Γουέστμπρουκ, για να συμπληρώσει: " Δε μαρκάρει κανέναν. Απλώς τρέχει και δεν κάνει τίποτα... Όλη αυτή η φασαρία και μόλις έφαγε 47 πόντους".

Η αλήθεια είναι ότι βάσει της στατιστικής υπηρεσίας του ESPN οι αριθμοί δεν δικαιώνουν τον Γουέστμπρουκ, αφού ο Χάρντεν είχε 0/6 σουτ όποτε τον μάρκαρε ο Μπέβερλι. Όσο για τον ίδιο τον Μπέβερλι πάντως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. " Μην αρχίζετε, μην αρχίζετε. Δε με ενδιαφέρουν αυτά" δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στο τέλος των δηλώσεών του ο Γουέστμπρουκ είχε να πει και ένα καλό πράγμα για τον Μπέβερλι, έστω και... περίπου: " Παίζει σκληρά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Παίζει σκληρά, αλλά... αυτό είναι. Τίποτα άλλο. Παίζει σκληρά και αυτό είναι καλό, αλλά δεν παίρνει σωστές αποφάσεις. Κάποιες φορές κάνει καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά σήμερα ο Τζέιμς έκανε ό,τι ήθελε απέναντί του".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ