NBA

Γουέστμπρουκ εναντίον ΜΜΕ λόγω Χάρντεν: "Ψέμα ότι δεν παίζει άμυνα"

Γουέστμπρουκ εναντίον ΜΜΕ λόγω Χάρντεν: "Ψέμα ότι δεν παίζει άμυνα"
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δήλωσε με αφορμή την τάπα του Χάρντεν στον Ντορτ στο φινάλε του Game 7 ότι ο σταρ των Ρόκετς μπορεί να παίξει άμυνα, αλλά τα ΜΜΕ δεν το βλέπουν αυτό.

Η την τάπα του Τζέιμς Χάρντεν στον Λου Ντορτ πρακτικά κλείδωσε τη νίκη των Ρόκες επί των Θάντερ με 104-102 στο Game 7 και έφερε στην επιφάνεια μία άλλη κουβέντα: Μπορεί τελικά ο Χάρντεν να παίξει άμυνα; Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έτσι πιστεύει και έσπευσε να τα βάλει με τα ΜΜΕ.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο έτερος σταρ των Ρόκετς υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, ειρωνευόμενος μεταξύ άλλων τα ΜΜΕ τα οποία θεωρεί ότι έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο Χάρντεν δεν παίζει άμυνα.

"Ο Τζέιμς παίζει άμυνα. Αν εσείς στα ΜΜΕ δείτε τα νούμερα, αφού σας αρέσουν τόσο πολύ τα νούμερα, θα πάρετε τις απαντήσεις σας" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να προσθέσει:

"Νομίζω ότι έχει βελτιωθεί. Και δεν το βλέπει ο κόσμος επειδή είναι τόσο καλός επιθετικός. Και βλέπετε όλοι ένα πράγμα και λέτε ότι δε μπορεί να παίξει άμυνα, κάτι που είναι ψέμα".

Κλείνοντας, ο Γουέστμπρουκ υποστήριξε στο ίδιο ύφος: " Νομίζω ότι κάποια στιγμή ο Χάρντεν ήταν πρώτος στα κλεψίματα στη λίγκα. Κανει πολλά κλεψίματα και deflections, ενώ το defensive rating του, ό,τι σκ..τα και αν είναι αυτό που αναφέρεστε συχνά, είναι πολύ καλό".

AP Photo/Michael Wyke

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ