NBA

Γουέστμπρουκ: "Δε με νοιάζει αν θα κρίνετε την καριέρα μου από 2-3 παιχνίδια"

Γουέστμπρουκ: "Δε με νοιάζει αν θα κρίνετε την καριέρα μου από 2-3 παιχνίδια"
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Γουέστμπρουκ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι επικριτές του για την καριέρα του, αφού πιστεύει ότι δεν θα κριθεί από 2-3 αγώνες στα playoffs, αφού ο ίδιος ξέρει ποιος είναι.

Με τους Θάντερ να αποκλείονται από τους Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο των playoffs με 4-1 νίκες χάρη στα... όργια του Ντάμιαν Λίλαρντ στο Game 5 , o Ράσελ Γουέστμπρουκ βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην καριέρα του στο επίκεντρο της προσοχής. Η κριτική στο πρόσωπό του έφτασε σε... νέα ύψη. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν τον νοιάζει.

Μιλώντας για τελευταία φορά για την φετινή σεζόν στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας Media Day των Θάντερ, ο All Star γκαρντ ρωτήθηκε αν τον επηρεάζει η κριτική στο πρόσωπό του μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από τον πρώτο γύρο των playoffs και ήταν, όπως πάντα, ειλικρινής: " Αν θέλετε να κρίνεται την καριέρα μου και ό,τι έχω κάνει από δύο-τρία παιχνίδια, κάντε το. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα".

Ακολούθως μάλιστα ο Γουέστμπρουκ ξεκαθάρισε γιατί δεν τον ενδιαφέρει τι λέγεται για αυτόν: " Θα ξυπνήσω το πρωί με τρία υπέροχα παιδιά και θα χαμογελάσω, θα είμαι χαρούμενος και θα χαρώ την ζωή μου. Αυτό δεν αλλάζει από την συζήτηση για το αν παίζω άσχημα ή ποιος είναι καλύτερος. Ξέρω ποιος είμαι ως άνθρωπος και αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορώ να πω. Ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι δεν μπορώ να κάνω και είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι εντάξει με αυτό που είμαι.

Είμαι απλώς ευλογημένος που ξυπνάω το πρωί και ζω την ζωή μου. Η συζήτηση για μένα - που δεν ξέρω καν για ποια συζήτηση μου λέτε - αλλά όποια κι αν είναι αυτή, μπορείτε όλοι να συνεχίσετε να μιλάτε και εγώ θα συνεχίσω να ζω την ζωή μου".

Στην συνέχεια ο Γουέστμπρουκ πρόσθεσε σχετικά με την κριτική που του ασκείται από τότε που μπήκε στο ΝΒΑ: " Κάποτε έλεγαν ότι κρατάω πολύ την μπάλα και τώρα είμαι πρώτος στις ασίστ στο ΝΒΑ εδώ και τρία χρόνια οπότε σταμάτησε αυτή η κουβέντα. Τώρα η κουβέντα αφορά το σουτ μου. Την επόμενη σεζόν θα είμαι καλύτερος σουτέρ. Μετά από αυτό θα είναι αν το αριστερό μου πόδι είναι πιο μεγάλο από το δεξί. Ποιος ξέρεις

Για αυτό δε με νοιάζει τι λένε για μένα, επειδή δεν έχει σημασία. Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω στο υψηλότερο επίπεδο κάθε βράδυ και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνω σε κάθε παιχνίδι. Το πιστεύω αυτό. Αν μπορούσε να το κάνει κι άλλος, είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε. Ξέρω όμως ότι κανείς δεν μπορεί".

Κλείνοντας, ο σταρ των Θάντερ ανέφερε σχετικά με την κριτική που του ασκείται εδώ και χρόνια: " Όταν κάνεις τόσα πολλά πράγματα στο ψηλότερο επίπεδο, έρχονται πολλοί haters. Έτσι είναι η ζωή. Όταν κάνεις πολλά πράγματα, ο κόσμος θα προσπαθήσει να βρει κάτι για να το πάρει από σένα και να σε μειώσει. Κανείς όμως δεν μπορεί να μου πάρει αυτά που έχω κάνει. Είμαι ευλογημένος και εκτιμώ που μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα και κανείς δεν μπορεί να μου τα πάρει. Ό,τι και αν γραφτεί, όσα στατιστικά και να παραθέσουν, όσους αριθμούς και να αναφέρουν".

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ