NBA

Γουές Έντενς: "Θέλουμε τον Γιάννη για πάντα στο Μιλγουόκι"

Mallory Edens, daughter of Milwaukee Bucks co-owner Wes Edens, claps during the second half of an NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the Memphis Grizzlies Monday, Nov. 13, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Mallory Edens, daughter of Milwaukee Bucks co-owner Wes Edens, claps during the second half of an NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the Memphis Grizzlies Monday, Nov. 13, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πάντα στο Μιλγουόκι είναι οι Μπακς, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Γουές Έντενς, να το δηλώνει πλέον δημόσια (VIDEO).

Εναν χρόνο πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να προσφέρουν πρόωρη επέκταση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι παράγοντες των Μπακς ξέρουν τι θέλουν. Να κρατήσουν τον Greek Freak για πάντα στο Μιλγουόκι. Δεν θα μπουν σε διαδικασία "εκπτώσεων", θα ρίξουν στο τραπέζι την supermax επέκταση που θα δώσει στον 24χρονο φόργουορντ το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ όπως σας είχε αναλύσει το Sport24.gr τον περασμένο Φεβρουάριο και το παραδέχονται πλέον και δημόσια.

Ο Γουές Έντενς, εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε στην κάμερα του δικτύου TMZ και ήταν ξεκάθαρος για τον MVP της σεζόν 2018/19, για τον οποίο λέγονται και γράφονται αρκετά "τρελά" σενάρια όπως αυτό που θέλει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να τον έχουν στο στόχαστρό τους για το καλοκαίρι του 2021, όταν εκείνος θα είναι free agent σε περίπτωση που απορρίψει την πρόταση των Ελαφιών για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους το 2020.

" Αισθανόμαστε πραγματικά καλά, είχαμε μια φοβερή πορεία πέρυσι, πίστευα πως είχαμε την καλύτερη ομάδα όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις. Επέστρεψαν οι περισσότεροι, κάναμε κάποιες φοβερές προσθήκες όπως αυτή του Κάιλ Κόρβερ και θα είμαστε μια χαρά. Πρέπει να μείνουμε υγιείς για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι προφανές ότι ο Γιάννης είναι ένας σπέσιαλ μπασκετμπολίστας, είναι όμως και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι υπέροχος τύπος, είναι φανταστικός στον οργανισμό, είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας, θέλουμε η ομάδα μας να είναι μέρος της ζωής και της υπόλοιπης καριέρας του" ήταν τα λόγια του Έντενς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ