NBA

Γουέμπερ: Θα συμμετάσχει στο καμπ των Τίμπεργουλβς

Γουέμπερ: Θα συμμετάσχει στο καμπ των Τίμπεργουλβς
EUROKINISSI

Ο Μπριάντε Γουέμπερ θα κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι θα πάρει μέρος στο free agents καμπ των Τίμπεργουλβς.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ σκοπεύει να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Μερικές εβδομάδες μετά την λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει μέρος στο free agents camp των Γουλβς, σε μία προσπάθεια να κερδίσει κάποιο συμβόλαιο.

Τι είναι όμως το free agents camp; Πρόκειται για μία σειρά προπονήσεων που θα γίνουν στη Μινεσότα, στις οποίες θα πάρουν μέρος παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο. Ο πρώτος στόχος είναι μέσα από τις εμφανίσεις τους να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας για το Summer League του Λας Βέγκας και ακολούθως στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Γουέμπερ ήρθε στον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 αγώνες στην Basket League (έχοντας 12.6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο) και 8 αγώνες στην EuroLeague, έχοντας 11.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ