NBA

Γουέιντ: Συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του από τους Χιτ

Γουέιντ: Συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του από τους Χιτ
AP Photo/Wilfredo Lee AP PHOTO/WILFREDO LEE

Οι Χιτ απέσυραν την φανέλα του Ντουέιν Γουέιντ στον αγώνα με τους Καβαλίερς, με τον Ντουέιν Γουέιντ να συγκινεί με τον λόγο που έβγαλε, αναφέροντας και τον Κόμπι Μπράιαντ.

Η φανέλα με το Νο3 δεν θα φορεθεί από κανέναν άλλο παίκτη στην ιστορία των Χιτ. Το Μαϊάμι απέσυρε στο ημίχρονο του αγώνα την φανέλα του Ντουέιν Γουέιντ, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τον πιο εμβληματικό παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γουέιντ έβαλε για τα καλά τους Χιτ στον χάρτη του ΝΒΑ όταν τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006 κόντρα στους Μάβερικς, όταν και αναδείχθηκε MVP των τελικών. Δεν έμεινε όμως εκεί. Έδωσε τα πάντα για το Μαϊάμι, έπεισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κρις Μπος να πάνε στη νομάδα το 2010 και μαζί κατέκτησαν άλλους δύο τίτλους (2012, 2013).

Ο Γουέιντ ήταν εμφανώς συγκινημένος, ευχαριστώντας κατά την διάρκεια του λόγου του την οικογένειά του, τον Πατ Ράιλι, τον ΛεΜπρόν, τον Μπος, τον Έρικ Σπόλστρα, πριν καταλήξει μιλώντας για τον Κόμπι, προκαλώντας εκ νέου συγκίνηση.

" Ο Κόμπι είχε πει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθείς να εμπνεύσεις τους άλλους να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι και αν κάνουν. Ελπίζω να σας ενέπνευσα. Σας ευχαριστώ που με κάνατε μέρος της ιστορίας σας. Να ξέρετε ότι είστε τεράστιο μέρος της δικής μου".

Δείτε το VIDEO με την τελετή απόσυρσης της φανέλας του Γουέιντ:

AP Photo/Wilfredo Lee

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ