ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουέιντ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Έχει τη νοοτροπία του Κόμπι"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, Dec. 5, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Ντουέιν Γουέιντ δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τη... "Mamba Mentality" του Κόμπι Μπράιαντ, παίρνοντας ως αφορμή την άρνηση του Γιάννη να προπονηθεί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε θόρυβο τις προάλλες όταν δήλωσε πως, ούτε λίγο-ούτε πολύ έριξε... χυλόπιτα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι σε προτάσεις που είχε να δουλέψει μαζί τους τα καλοκαίρια . " Δεν θέλω να γίνομαι φιλαράκι με τους αντιπάλους μου" είπε χαρακτηριστικά. Αυτή του η ατάκα λοιπόν ήταν που έκανε τον Ντουέιν Γουέιντ να τον βάλει στην ίδια πρόταση με τον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Γουέιντ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, όπου κάποια στιγμή κλήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο που αυτός και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άλλαξαν το ΝΒΑ ενώνοντας τις δυνάμεις τους, αλλά και δουλεύοντας τα καλοκαίρια με τους αντιπάλους του. Και τότε ήταν που αναφέρθηκε στον Γιάννη.

" Αλλάξαμε την κουλτούρα στο πώς μπορεί κάποιος να είναι ανταγωνιστικός. Δεν είναι για όλους όμως αυτό. Έχεις και τη... Mamba Mentality του Κόμπι Μπράιαντ. Το δικό μας στυλ δεν ήταν για τον Κόμπι και δεν είναι για τον Γιάννη (σ.σ Αντετοκούνμπο), ο οποίος έχει την ίδια φιλοσοφία/νοοτροπία με τον Κόμπι. Είναι όμως κάτι που δούλεψε για εμένα και τον ΛεΜπρόν".

AP Photo/Aaron Gash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ