ΜΠΑΣΚΕΤ

Γλίτωσαν το κάζο στο τέλος οι Λέικερς

Los Angeles Lakers' LeBron James (23) dunks against the Atlanta Hawks during the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι Λέικερς τα... είδαν όλα κόντρα στους Χοκς, απώλεσαν διαφορά 15 πόντων, αλλά στο τέλος πήραν τη νίκη με 107-106, με τον Τσάντλερ να τους σώζει στο φινάλε, κόβοντας το λέι-απ του Τρε Γιανγκ.

Οι Λέικερς έχουν πάρα πολύ δρόμο μπροστά τους. Τουλάχιστον όμως κερδίζουν, έστω και με το... στανιό. Παίζοντας εντός έδρας κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ, τους Χοκς, οι "Λιμνάνθρωποι" έφτασαν μία ανάσα από την ήττα. Στο τέλος όμως είδαν τον Ταϊσόν Τσάντλερ να σώζει την βραδιά, κόβοντας το λέι-απ του Τρε Γιανγκ, με την ομάδα του Λ.Α να παίρνει τη νίκη με 107-106.

Ήταν ένα τρελό παιχνίδι στο "Στέιπλς Σέντερ", που ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο στο πρώτο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο ωστόσο οι Λέικερς ξέσπασαν και ξέφυγαν με 15 πόντους (82-67), δείχνοντας να "καθαρίζουν" το παιχνίδι. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν όμως ότι δεν θα είχαν τόσο εύκολη βραδιά.

Οι Χοκς έδειξαν χαρακτήρα στην τέταρτη περίοδο και βάζοντας μεγάλα σουτ έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη. Στο τέλος όμως οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος τους. Αρχικά, με το σκορ 106-105 υπέρ τους και 18 δευτερόλεπτα για το φινάλε, είδαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αστοχεί σε 2 βολές, αλλά έπειτα από μάχες κάτω από το καλάθι να είναι τελικά αυτός που με φόλοου κάρφωμα έκανε το 107-106. Στο τέλος, είχαν το σουτ που ήθελαν, αλλά το χέρι του Τσάντλερ δεν τους άφησε να πάρουν μία σπουδαία νίκη, αφού έκοψε το λέι-απ του εξαιρετικού Τρε Γιανγκ.

Ο ΛεΜπρόν με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κάιλ Κούζμα να προσθέτει 18 πόντους και 8 ριμπάουντ και τους Λανς Στέφενσον και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ από 11 πόντους. Για τους Χοκς, ο Ταουρίν Πρινς είχε 23 πόντους, ο Κεντ Μπέιζμορ 20 πόντους, ο Τρε Γιανγκ 20 πόντους και 12 ασίστ και ο Άλεξ Λεν 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ