NBA

Γκρίζλις: Πλήγμα με Τζάκσον, τέλος για την σεζόν

Γκρίζλις: Πλήγμα με Τζάκσον, τέλος για την σεζόν
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για τους Γκρίζλις, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι ο Τζάρεν Τζάκσον υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν έφτανε στους Γκρίζλις το γεγονός ότι ξεκίνησαν στην "φούσκα" με τρεις σερί ήττες και βλέπουν τους διώκτες τους για την 8η θέση να πλησιάζουν, ήρθαν τώρα και τα χειρότερα δυνατά νέα, αφού ο Τζάρεν Τζάκσον τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο δευτεροετής φόργουορντ τραυματίστηκε στην ήττα των Γκρίζλις από τους Πέλικανς (99-109) όταν στραβοπάτησε σε μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Ζάιον Γουίλιαμσον, με την διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Τζάκσον βίωνε μία εξαιρετική δεύτερη σεζόν - αν και είχε αρκετούς μικροτραυματισμούς - αριθμώντας 17.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.6 κοψίματα μέσο όρο με 39.4% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής. Στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε στην "φούσκα" μάλιστα ήταν ακόμα καλύτερος, αφού είχε 25.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα μέσο όρο με 35.7% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ