NBA

Γκρίζλις: Περιζήτητος ο Μάικ Κόνλεϊ

Γκρίζλις: Περιζήτητος ο Μάικ Κόνλεϊ
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Μία ημέρα πριν το ΝΒΑ Draft οι Γκρίζλις έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Μάικ Κόνλεί παραμένει διαθέσιμος για ανταλλαγή και ήδη αρκετές ομάδες κοιτάνε προς το μέρος του.

Οι Γκρίζλις έχουν βγάλει εδώ και καιρό στο σφυρί τον Μάικ Κόνλεϊ, αφού σκοπεύουν να επιλέξουν τον Τζα Μοράντ στο Νο2 του ΝΒΑ Draft. Με το ΝΒΑ Draft να απέχει πλέον μία ημέρα, είναι λογικό σιγά-σιγά να αρχίζουν και οι συζητήσεις, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ήδη έχουν προκύψει αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Η πρώτη ομάδα που φέρεται να επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Κόνλεϊ είναι οι Τζαζ, σε ένα γεγονός που δεν είναι καινούριο, αφού και κατά την διάρκεια της σεζόν είχαν κάνει αντίστοιχη προσπάθεια. Έχοντας ξεκαθαρίσει ωστόσο πλέον στον Ρίκι Ρούμπιο ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για αυτούς η ανανέωση του συμβολαίου του, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι σκοπεύουν να κάνουν κίνηση.

Οι Τζαζ ωστόσο δεν... παίζουν μόνοι τους. Κι αυτό γιατί ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Γκρίζλις έχουν εκδηλώσει τόσο οι Πέισερς - που είναι γενικώς στην αγορά για πόιντ γκαρντ, εξετάζοντας την περίπτωση του Ρούμπιο και του Ντι Άντζελο Ράσελ - όσο και οι Πίστονς. Και όλα αυτά, χωρίς καν να έχουν μπει στην εξίσωση οι Λέικερς, που ψάχνουν για έναν ποιντ γκαρντ μετά την ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις.

Όπως και να έχει, την δεδομένη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για τον Κόνλεϊ να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν στο ρόστερ των Γκρίζλις, της μοναδικής ομάδας που έχει φορέσει την φανέλα της στο ΝΒΑ.

Την σεζόν 2018/19 ο 32χρονος γκαρντ είχε 21.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους περίπου 32 εκατ. δολαρίων.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ