NBA

Γκρίζλις: Έβγαλαν στο...σφυρί τους Γκασόλ και Κόνλεϊ

Γκρίζλις: Έβγαλαν στο...σφυρί τους Γκασόλ και Κόνλεϊ
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Οι Γκρίζλις είναι έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έκαναν γνωστό στις υπόλοιπες ομάδες ότι οι Μάρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ είναι διαθέσιμοι προς ανταλλαγή.

Οι Γκρίζλις φαίνεται ότι το πήραν απόφαση. Έπειτα από μία δεκαετία που είχαν το δίδυμο των Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ να τους οδηγεί, εμφανίζονται έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα.

Όπως αποκάλυψε το δίκτυο ESPN, το Μέμφις φρόντισε να κάνει γνωστό στις υπόλοιπες ομάδες ότι οι δύο σταρ της ομάδας δεν έχουν πια την... ταμπέλα "μην αγγίζετε" πάνω τους και με την κατάλληλη πρόταση μπορεί να παραχωρηθούν!

Με βάση αυτά που έχουν διαρρεύσει, το Μέμφις ζητάει σε αντάλλαγμα έναν συνδυασμό νεαρών παικτών, μελλοντικών ντραφτ πικ και κάποιου συμβολαίου που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, προκειμένου να ξεκινήσει να χτίζει από την αρχή την ομάδα του.

Ο Κόνλεϊ ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ το 2007 και ο Γκασόλ το 2008. Αμφότεροι έχουν φορέσει μόνο την φανέλα των Γκρίζλις, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας την τελευταία δεκαετία, με αποκορύφωμα την πρόκριση στους Τελικούς της Δύσης το 2013. Με τον μεν Γκασόλ όμως να είναι πλέον 34 χρονών και να έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, τον Κόνλεϊ 32 χρονών και το συμβόλαιό του να λήγει το 2021 και το Μέμφις αρκετά μακριά από την πρώτη 8αδα της Δύσης, στο Μέμφις αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσουν σελίδα.

Μένει τώρα να φανεί ποια ομάδα θα είναι διατεθειμένη να προσεγγίσει τους Γκρίζλις για κάποιον εκ των δύο σταρ. Μέχρι στιγμής πάντως η μόνη ομάδα που έχει ακουστεί αρκετά έντονα είναι οι Μάβερικς, αφού αμφότεροι οι βετεράνοι - όχι πακέτο, αλλά ένας από τους δύο - θα μπορούσαν να τους ενδιαφέρουν, ενώ μία άλλη φημολογία θέλει το Ορλαντο να εξετάζει την περίπτωση του Κόνλεϊ. Όπως και να έχει, μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου - την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών δηλαδή - ενδέχεται να υπάρχει τέλος εποχής για τους Γκρίζλις.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ