NBA

Γκρίφιν: Μπορεί να χάσει όλη την σειρά με τους Μπακς!

Detroit Pistons forward Blake Griffin brings the ball up court during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Oct. 23, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μπλέικ Γκρίφιν συνεχίζει να πονάει στο γόνατο και είναι εξαιρετικά πιθανό να μην αγωνιστεί καθόλου στην σειρά με τους Μπακς.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν απουσίασε από το Game 1 της σειράς των Μπακς με τους Πίστονς (νίκη του Μιλγουόκι με 121-86 ), ωστόσο όπως φαίνεται αυτή δεν θα είναι η μοναδική απουσία του από την σειρά. Βασικά, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί καθόλου στην σειρά!

Σύμφωνα με το δίκτυο Yahoo! Sports , το πρήξιμο δεν έχει υποχωρήσει στο αριστερό γόνατο του All Star φόργουορντ, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι το Ντιτρόιτ θα τον κρατήσει εκτός προκειμένου να μην ρισκάρει κάποιον πιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γκρίφιν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αριστερό του γόνατο όλη την σεζόν, με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα τον τελευταίο μήνα της κανονικής περιόδου. Αποτέλεσμα ήταν να απουσιάσει από τρεις σερί αγώνες τον Απρίλιο, αλλά και από τον τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στους Νικς, με τους Πίστονς να παίζουν τότε τον αγώνα της χρονιάς, αφού αν έχαναν θα έμεναν εκτός playoffs.

Προς το παρόν οι Πίστονς δεν έχουν ανακοινώσει κάτι και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την περίπτωση του Γκρίφιν ως "day to day", που σημαίνει ότι η κατάστασή του θα εξετάζεται επί καθημερινής βάσης. Μία πηγή μέσα από την ομάδα ωστόσο υποστήριξε στο Yahoo! Sports ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο σταρ της ομάδας στην σειρά με τους Μπακς είναι ελάχιστες.

Την φετινή σεζόν ο Γκρίφιν είχε 24.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ