NBA

Γκρεγκ Πόποβιτς: Η ατάκα "δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου" άναψε φωτιές!

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο των Σπερς, με ένα "δεν ξέρω" να γίνεται η αφορμή για διάφορα σενάρια ενόψει του καλοκαιριού που λήει το συμβολαιό του!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς βρίσκεται στον πάγκο των Σπερς από την σεζόν 1996/97. Το αν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και την σεζόν 2019/20 ωστόσο δεν το ξέρει. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος!

Ο 70χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη των Σπερς επί των Μάβερικς (105-101) , όταν ένας δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Πόποβιτς, το οποίο ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει λοιπόν σχετικά με τα πλάνα του, ο Πόποβιτς απάντησε με σοβαρό ύφος " δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση"!

Την στιγμή που ο έμπειρος τεχνικός έδωσε αυτή την απάντηση ξεκίνησε αμέσως μία παραφιλολογία σχετικά με τις σκέψεις του. Οι Σπερς δεν πήραν θέση για αυτό το θέμα - ποτέ γενικώς δεν σχολιάζουν εξάλλου - και ήδη στις ΗΠΑ αναρωτιούνται αν ο Πόποβιτς είπε.. διακριτικά ότι οι μέρες του στην προπονητική φτάνουν στο τέλος τους.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο Πόποβιτς δεν έχει συμβόλαιο μόνο με τους Σπερς. Έχει και με την USA Basketball μέχρι και το 2020, αφού θα είναι ο προπονητής των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας το 2019 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Αυτό που μένει να φανεί τώρα είναι αν την στιγμή που θα βρεθεί στην Ασία για αυτούς τους αγώνες θα υπάρχει δίπλα στο όνομά του η υποσημείωση "προπονητής των Σπερς" ή "πρώην προπονητής των Σπερς".

AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ