NBA

Γκόρντον σε Γουέιντ: "Οι μόνοι που πιστεύετε ότι νίκησε ο Τζόουνς είστε εσύ και αυτός"

Γκόρντον σε Γουέιντ: "Οι μόνοι που πιστεύετε ότι νίκησε ο Τζόουνς είστε εσύ και αυτός"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

O Άαρον Γκόρντον και ο Ντουέιν Γουέιντ μίλησαν στο Instagram για τον διαγωνισμό καρφωμάτων, με τον Γκόρντον να υποστηρίζει αστειευόμενος ότι μόνο ο Γουέιντ και ο Τζόουνς πιστεύουν ότι νίκησε ο δεύτερος.

Ο Άαρον Γκόρντον και ο Ντουέιν Γουέιντ συνεχίζουν να κάνουν πλάκα μεταξύ τους για το αποτέλεσμα του φετινού διαγωνισμού καρφωμάτων, όπου λόγω της βαθμολογία του "Flash" ο Γκόρντον βγήκε 2ος πίσω από τον Ντέρικ Τζόουνς.

Ενώ πολύ κόσμος θεωρεί ότι έχουν κόντρα, απόρροια προφανώς του τραγουδιού που έβγαλε εναντίον του Γουέιντ ο Γκόρντον και της ειρωνικής απάντησης του σταρ των Χιτ, οι δυο τους συνομίλησαν μέσω Instagram και έδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλώντας λοιπόν σε εξαιρετικό κλίμα, ο Γκόρντον του έκανε και πλάκα όταν ο Γουέιντ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάποιος από τους κριτές τα έκανε... μαντάρα στην βαθμολογία του τελευταίου καρφώματος του φόργουορντ των Μάτζικ, λέγοντας ότι " υπάρχουν δύο άνθρωποι που πιστεύουν ότι νίκησε ο Τζόουνς. Εσύ και ο Τζόουνς", με τον Γουέιντ να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο της συνομιλίας των Γκόρντον και Γουέιντ:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ