NBA

Γκαρνέτ για το Hall of Fame: "Είναι το αποκορύφωμα"

Γκαρνέτ για το Hall of Fame: "Είναι το αποκορύφωμα"

Ο Κέβιν Γκαρνέτ μίλησε για την ύψιστη τιμή που του έγινε με την είσοδό του στο Hall of Fame, παρέα με τους Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν.

Έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Πάλεψε, μάτωσε, νίκησε και έκανε τους πάντες να τον σεβαστούν και φυσικά να αναγνωρίσουν το μπασκετικό του μέγεθος. «Έγραψε» 21 σεζόν στο ΝΒΑ, 1.462 παιχνίδια (στην κανονική περίοδο), 17,8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 1,4 κοψίματα και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Δικαίως, λοιπόν, θα μπει στην παρέα με τους κορυφαίους ο Κέβιν Γκαρνέτ , που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

« Είναι το αποκορύφωμα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « Βάζεις ατελείωτες ώρες προσπάθειας. Αφιερώνεις τον εαυτό σου σε ένα σκάφος, χωρίς να έχεις ρεπό. Παίζεις τραυματίας. Παίζεις με πόνους μέσα από εμπόδια. Δεν δίνεις την παραμικρή δικαιολογία για το τίποτα. Μαθαίνεις και χτίζεις. Είναι το αποκορύφωμα, όλες αυτές οι ώρες… Για μένα το να βρίσκομαι στο Hall of Fame είναι τα πάντα».

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ