NBA

Γκαρνέτ για ΛεΜπρόν: "Ο πιο ανιδιοτελής παίκτης που έχουμε δει"

Minnesota Timberwolves forward Kevin Garnett (21) reacts to his team's lead in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets on Sunday, Dec. 20, 2015, in New York. The Timberwolves won 100-85. (AP Photo/Kathy Kmonicek)
Minnesota Timberwolves forward Kevin Garnett (21) reacts to his team's lead in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets on Sunday, Dec. 20, 2015, in New York. The Timberwolves won 100-85. (AP Photo/Kathy Kmonicek) AP PHOTO/KATHY KMONICEK

Ο Κέβιν Γκάρνετ εκθείασε τη συνολική παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς στο NBA, αλλά και τον κομισάριο της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, που στηρίζει εμπράκτως τους παίκτες στα αιτήματά τους.

Ο θρύλος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Μπόστον Σέλτικς, Κέβιν Γκαρνέτ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την έως τώρα πορεία του στο NBA, όσο και για τον Άνταμ Σίλβερ που διαχειρίζεται εξαιρετικά το ζήτημα των φυλετικών διακρίσεων που έχει επηρεάσει τις ΗΠΑ, σε συνέντευξή του στοYahooSports.

Για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε μεταξύ άλλων: " Είναι ο πιο ανιδιοτελής παίκτης που έχουμε δει. Οι υπερδυνάμεις του έχουν την ικανότητα να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό και στους συμπαίκτες του. Ο Βσιλιάς έχει πραγματική μαεστρία στο πότε να επιτίθεται, πότε να παίζει σε πλήρη ένταση και πότε με ασφάλεια. Μπορούμε να πούμε ότι το γεγονός ότι έλειπε πέρυσι σταplayoffsγια πρώτη φορά μετά από το 2005, τον έκανε να είναι πολύ συγκεντρωμένος αυτή την χρονιά. Η προσοχή του ΛεΜπρόν στην λεπτομέρεια είναι ασύγκριτη".


Ως προς τον κομισάριο τουNBA, στάθηκε κυρίως στην σωστή διαχείριση του, στο ζητήματος των κοινωνικών διακρίσεων των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ανέφερε: " Ο Άνταμ (Σίλβερ) έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματα των παικτών δεδομένου του πρόσφατου κλίματος των διαμαρτυριών και των διάφορων φυλετικών θεμάτων. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να υποστηρίξει αυτό που θέλουν οι παίκτες και βοηθά στο να πετύχει τις προσδοκίες τους. Ο Άνταμ θέτει το παράδειγμα του πως ένας κομισάριος πρέπει να ηγείται".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ